lauantai 27. helmikuuta 2016

274. Lumihiutaleita
Tällä viikolla olen taas käynyt hoitamassa Lamocaa joka päivä, huomennakin olen menossa tallille koska ollaan Lamocan kanssa menossa pitkästä aikaa kisoihin! Tällä kertaa on estekisat ja mennään se tuttu ja turvallinen 60cm. Parin viikon päästä on koulukisat ja niissä mennään Helppo B:3. Tämän viikon kummallekaan tunnille en harmillisesti saanut Lamocaa, vaikka kovasti kyllä olisin halunnut, mutta näistä postausta joskus myöhemmin.


Tänään oli tosi ihana ilma, joten sain Lamocasta paljon ihania kuvia! Lumihiutaleet tosi häiritsivät tarkennusta, mutta kivoja kuvia silti. Otin Lamocan sisälle vähän kymmenen jälkeen ja laitoin sen kuntoon yhdentoista tunnille. Siivosin karsinan ja lakaisin käytävän, sitten Lamoca tulikin pian jo tunnilta. Ehdin hoitamaan Lamocaa hetken ennen hepan seuraavaa tuntia joka alkaisi yhdeltä. Harjasin hepan kunnolla sekä selvitin hännän ja harjan.

Laitoin Lamocalle varusteet päälle ja sitten siivosin taas karsinan sekä lisäsin turvetta, putsasin kupit ja lakaisin käytävän. Kun heppa tuli tunnilta menin pesemään sen jalat ja sitten harjasin vielä hetken sitä, siitä lähtee nyt tosi paljon karvaa! Pesin takasuojat sekä suitset vielä ennen kuin lähdin kotiin.
2 kommenttia:

  1. Siis onko lamoca vaan aamuisin pari tuntia ulkona? :o vai menikö se tuntien jälkeen tarhaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaisin juu koska tunnit on jo aamulla, mutta muuten se saa olla pidempään :)

      Poista