tiistai 23. helmikuuta 2016

273. Hyppyjä pitkästä aikaaTorstaina mentiin siis esteitä pitkästä aikaa, viimeeksi olin hypännyt Bellellä joulukuussa. Menin Lamocalla ja heppa oli tosi innoissaan menossa! Mentiin pientä rataa, ja pätkittäin Lamocalla lähti jalat viemään vähän liian kovaa. Pitää saada vaan lisää treeniä siihen että saadaan sama rauhallinen tempo koko radan läpi, kun nyt tempo vaihteli aika paljon. Kaarteissa sain laukan hyvin kasaan, mutta estelinjalla laukka vaan piteni.

Tehtiin aika nopea esteverryttely, sen ajan vähän totuttelin estejalustimiin. Tuntui jalkkarit tosi lyhyille, vaikka kuvat kertoo ihan toista. Alkuun ravissa jouduin vähän herättelemään Lamocaa ja heppa sai taas tuttuun tapaan mennä pidemmällä kaulalla. Tehtiin vähän loivaa avotaivutusta pitkille sivuille ja päätyihin ympyrät.
Kun oltiin ravailtu molemmissa suunnissa otettiin vähän laukkaa, aluksi vain pääty-ympyrä kerrallaan, mutta sen jälkeen ihan kenttää ympäri. Tehtiin tämäkin molemmissa suunnissa ja sen jälkeen käveltiin hetki ennen esteitä. Esteenä aluksi toimi pikku ristikko joka tultiin kolmesti ravissa ja kerran laukassa. Saatiin hyvät hypyt joka kerta, tosin yhden kerran jäin vähän jälkeen hypyssä kun Lamoca lähti vähän kauempaa.

Kun oltiin tultu verkkahypyt niin tultiin pieni rata kolmesti. Eka rata ei mennyt kovin hyvin, minulle (ja Lamocalle) tuli jotkin tiet vähän yllätyksenä että niistä piti tehdä niinkin tiukat. Toka ja kolmas rata meni molemmat hyvin ja niillä saatiin jo vähän enemmän tasaisuutta siihen vauhtiin. Paikat sopi yleensä hyvin, pari kertaa vähän pohjaan tai liian kaukaa.2 kommenttia: