perjantai 19. helmikuuta 2016

271. Vastalaukkaa ja pukkeja

Lauantaina olin rästillä ja menin Tivanolla, meni ihan hyvin yhtä pierupukkilaukka-säntäystä lukuun ottamatta, heh. Maanantaina jatkettiin Tivanon kanssa ja pätkittäin meni jo taas ihan hyvin! Eilen pääsin onneksi taas Lamocan selkään, teen siitä postauksen parin päivän sisällä, mutta koostevideo on jo youtubessa!

Eli lauantain tunnista en sen enempää kuvien puutteessa kerro kuin että mentiin puomeja ja takapää taas lensi. Maanantaina Tivano oli alkuverkoissa ihan hyvä, tosin alkuun tosi kankea (vaikka sen ns. omilta jäljiltä sainkin kun olin mennyt sillä lauantaina eikä kukaan mennyt sillä sunnuntaina). Tehtiin pitkille sivuille loivia kiemuroita, niillä Timppa vertyi hyvin kun sai asetukset ja taivutukset heti molempiin suuntiin. Tämän jälkeen käveltiin hetkinen ja sitten siirryttiin tunnin aiheeseen eli vastalaukkaan. Tämä oli aika osuva, sillä ennen tuntia sanoin Roosalle että toivottavasti ei tehdä vastalaukkoja sillä viimeeksi tipuin kun tehtiin niitä (postaus). Tehtiin kaikki nostot käynnistä, pitkille sivuille vastalaukka ja lyhyille myötälaukka. Nostot eivät olleet yhtään teräviä, sekä loppua kohden tuli vaan pukkeja.

Toiseen suuntaan saatiin oikeastaan joka nostolla vastalaukka, mutta toiseen suuntaan ei meinattu sitten sitä saada millään. Lopuksi laukattiin vielä myötälaukassa pidempi pätkä ja siinä saatiin aika kiva laukka. Tehtiin molemmissa suunnissa nämä samat myötä- ja vastalaukat ja loppuraveissa poni sai venyttää eteen-alas.


2 kommenttia:

  1. Voi Timppa, taisi sillä olla hiukan huono laukkapäivä ^.^ Mutta muuten teillä meni ainakin tekstin perusteella todella hyvin:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista