maanantai 8. kesäkuuta 2015

155. Vihdoin koulukisat!


Eilen oltiin siis Lamocan kanssa koulukisoissa luokassa E. B. Special 2015. Luokassa oli 18 osallistujaa ja me oltiin kymmenensiä. Ihan keskiverto suoritus siis. Luokassa oli paljon minua parempiakin ratsastajia, joten sijoitus ei ollut missään vaiheessa mielessä. Radan jälkeen oli vähän mitään sanomaton olo, sillä rata meni vähän niin ja näin.

Tallilla olin ennen kolmea ja sitten korjattiin estekentältä esteitä pois niin että sinne mahtuu verkkaamaan. Sitten hain Lamocan sisälle ja kävin maksamassa lähtömaksun. Lamoca oli taas piehtaroinut eli harjaamista riitti. Aika nopeasti laitoin Lamocalle jo varusteet ja lähdin verkkaamaan. Kävelin pitkät alkukäynnit ja ravailin pidemmällä ohjalla. Verkassa tein aika sekailaisesti radan juttuja. Laukannostoja yritin saada paremmaksi ja tein laukassa ympyröitä. Laukassa Lamoca tuli ulkopohjetta vasten ja ympyrät venähtivät liian suuriksi.Tein myös käynnistä ja ravista pysähdyksiä, mutta niissä Lamoca tuli täysin kättä vasten. Yritin saada pysähdyksiä paremmiksi, mutta en saanut ja se kostautui radalla. Kaikissa alaspäin siirtymisissäkin Lamoca tuli kättä vasten, mutta en saanut siirtymiä hyviksi ja se näkyi pisteissä.

Radan ekasta kohdasta eli pituushalkaisijalla tervehdyksestä saatiin vitonen, koska mentiin vähän ohi linjan ja pysähdys tuli käynnin kautta. Sitten keskiympyrästä ja uraa pitkin harjoitusravista molemmista kuusi ja puoli, Lamoca meni hyvää ja reipasta ravia. Askeleen pidennyksestä saatiin seiska ja kommenttina selkeä, vaikka omasta mielestä se meni tosi huonosti! Laukasta saatiin pari kutosta, nosto oli vähän huono ja ympyrällä asettui väärään suuntaan.
Raviin siirtymisestä vitonen, sillä se tuli kättä vasten. Keskikäyntiin siirtymästä kutonen ja lävistäjästä vitonen, sillä käynnin tahti rikkoontui monesti ja pysähdys oli kättä vasten. Sitten saatiin yksi seiska keskikäynnin lopusta ja ravisiirtymästä kutonen. Laukannostostakin saatiin kutonen ja ympyrästä tuli vähän liian iso mutta saatiin siitäkin kutonen. Ravisiirtymästä kutonen ja kommenttina vähän lujaa. Lpputervehdyksestä vitonen, kiemurtelee kättä vasten.

Ravailin vielä hetken ja kävelin loppukäynnit. Hoidin hienon heppasen ja se sai palkaksi pari namia ja vihreää.♥


1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! http://kaislajaluna.blogspot.fi/2015/06/116-haaste.html

    VastaaPoista