lauantai 6. kesäkuuta 2015

154. Vikat treenit ennen kisoja

Heh, Lamoca sai uuden korvahupun minulta ja Kreetalta Horse care cornerista ;) 40€, euro star

Torstaina sain taas onneksi Lamocan sillä sunnuntaina päästään kouluaitojen sisäpuolelle, harjoituskoulukisojen merkeissä. Luokkana mennään E.B special ja vaikein kohta meille on varmaan keskikäynti lävistäjä... Tunnilla ei harmikseni harjoiteltu mitään kouluradan asiota joten kisaverkassa pääsen niitä treenailemaan.

Käynnissä tehtiin parit pysähdykset ja voltit ja ravissa annoin Lamocan mennä pitkään pidemmällä ohjalla ja matalammassa 'muodossa'. Outi sanoi Lamocan näyttävän rennolta mikä on hyvä sillä se on usein tosi jännittynyt. Parien ympyröiden jälkeen tehtiin pitkille sivuille avoa keventäen. Se meni meiltä ihan hyvin ja pidin vieläkin ihan rentoa ohjastuntumaa. Tehtiin toiseenkin suuntaan avot ja keräilin pikkuhiljaa ohjia käteen.
Tämä olis oluut niin hyvä kuva mutta sitten.. Karmenan turpaSitten tehtiin avot laukassa, ensin pitkän sivun alkuun voltti laukassa sitten puoleen väliin pitkää sivua asti avoa. Alkuun ei ihan onnistunut, mutta pikkuhiljaa alkoi oikeat nappulat löytymään. Tehtiin tätäkin molempiin suuntiin ja sain tehdä ihan kunnolla töitä että sain laukan tarpeeksi kokoon. Välikäyntien jälkeen otettiin jalustimet kaulalle ja tehtiin pituushalkaisijalle volttikahdeksikkoa. Lamoca oli vasemmalle paljon parempi kuin oikealle ja se tuli paljon oikeaa pohjetta vasten, mutta oikea kierros on aina ollut Lamocalle se vaikeampi. Loppuravit ravailtiin vielä ihan rennosti ja sitten vielä loppukäynnit."Hyi, tee ihan keskenäs nää koululiikeet"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti