tiistai 2. kesäkuuta 2015

153. Haaste

Ohjeet osallistumiseen ovat helpot; lisää haastepostaukseen alla oleva kuva, vastaa kysymyksiin ja mielellään myös vähän perustele vastauksia, ja haasta mukaan vähintään kolme blogia. Kun olet tehnyt haasteen linkkaa postaus tänne kommentti kenttään, voit tehdä haasteen blogiisi vaikkei sinua haastettaisikaan.


1. Hevoset vai ponit?

Hevoset. Olen aina halunnut ratsastaa enemmän hevosilla kuin poneilla ja ihan ponitunneista lähtien vinguin aina haluavani hevosen, lyhyistä jaloistani huolimatta! Molemmat hoitsuni ovat myös olleet isoja hevosia ja ponit tuntuvat ihan liian pienille.

2. Kenttä vai maneesi?

Kenttä, kentällä on minusta palon kivempi ratsastaa kuin maneesissa, varmaan sen takia kun aloitin ratsastuksen jouduin lähes kaksi vuotta menemään vain maneesissa. Kentällä saa myös parempia kuvia ja siellä on enemmän tilaa.

3. Koulu, esteet vai maasto?

Koulu, en ole ikinä kamalasti pitänyt maastoilusta ja aluksi luulin olevani esteratsastaja, mutta vasta tänä keväänä tajusin kuinka ihana tunne on kun hevonen menee edes hetken hyvin.

4. Raippa vai kannukset?

Raippa, sitä on paljon kätevämpi käyttää ja kannuksilla pelkään hankaavani hevoselta kyljet auki jos jalka ei kestä paikallaan,


5. Suojat vai pintelit?

Suojat, ne ovat paljon kätevämmät ja saa tosi nopeasti jalkaan.

6. Lyhyt vai pitkä raippa?

Pitkä, sitä saa käytettyä paljon helpommin kuin lyhyttä ja se on paljon kätevämpi varsinkin koulutunneilla.

7. Tarhaus yksin vai laumassa?

En oikein osaa sanoa tähän, riippuu hevosesta. Jos potkii helposti muita niin varsinkin hokkien kanssa yksin, mutta jos kiltti niin laumassa.

8. Ratsastuskoulu vai yksityistalli?

Ratsastuskoulu, siellä saa aina helposti apua jos tarvitsee, sekä iltaisin saa kuitenkin olla tosi hyvin rauhassa hoitamassa kun siellä ei ole oikein ketään. En kuitenkaan ole paljoa yksityistalleilla käynyt, mutta en silti vaihtasi pois ratsastuskoulusta.

9. Vuokrahevonen vai oma hevonen?

Oma, olen tottunut käymään tallilla lähes joka päivä, joten en osaisi olla jos pääsisin tallille vain pari kertaa vuokrahevosen luokse.

10. Lempihevonen?

Lamoca, tätä ei tarvitse edes kahdesti kysyä vastaus on aina sama.♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti