sunnuntai 29. toukokuuta 2016

301. Olipa kerran kilpailut


Niin, mites ne kisat sitten menikään? Viime viikon sunnuntaina ratsastin ehkä elämäni huonoimman kouluradan ikinä, kun mentiin Lamocan kanssa helppo B:3. Prosentit oli sinäänsä ihan ok, eihän 56.364% ihan mahdottoman huonotkaan ole. Se oli kuitenkin 4% huonommin kuin maaliskuussa ja sen jälkeen ollaan kuitenkin treenattu ahkerasti. Sijoitus jäi kauas haaveeksi, sillä oltiin 16/20 ja se on aika huono tulos kouluvalkkalaiselle tallikisoista.

Verkkaamaan en kamalasti ehtinyt ennen rataa, nimittäin minun piti rakentaa rataa ja pääsin pois sieltä suunnilleen silloin kun minun olisi pitänyt olla jo hevosen selässä. Nopeasti Lamocalle sitten varusteet niskaan, olin onneksi ehtinyt jo harjata ja tehdä sykeröt aiemmin. Verkassa iski paniikki, sillä en ehtinyt kävellä kunnolla ja hypin nopeasti tehtävästä toiseen että ehdin tehdä kaiken mitä olin ajatellutkin.


Radalla viimeistään homma levisi käsiin ja Lamoca jäi pohkeen taakse, mitä ei ole tapahtunut varmaan sitten viime syksyn. Tämän sitten huomasi pisteissäkin ja yhtenä "huomautuksena" olikin etten saanut varsinkaan laukassa rentoutettua jalkaa vaan jäin puristamaan sekä se että Lamoca tuli pohjetta vasten.Radan jälkeiset fiilikset ei mitkään kovin hyvät olleet, mutta kuten joku viisas joskus sanoi: joskus häviäminen opettaa enemmän kuin voittaminen. Tästä lähtien varmasti muistan pitää puoleni että ehdin verryttelemään ajoissa sekä suunnitella järkevän verryttelyn.


Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, ei luovuteta Lamocan kanssa vaan treenataan entistä ahkerammin. Kisojen jälkeiseisen maanantain valkassa Outi kysyi tulenko Tivanolla, mutta vastasin että Lamocalla. Arvatkaa vaan ärsyttikö kun Lamoca oli about sata kertaa parempi kuin kisoissa. Vielä joskus saadaan sama (tai parempi) tunne radallekkin.

4 kommenttia:

 1. Noh, ei tuo mitenkään kovin paha tuloskaan ole- kisoissa taisi olla teillä kova taso! :D

  VastaaPoista
 2. Siis mitä, nuo prosentithan oli oikeasti hyviä! Joskus nyt vain on ankarampi koulutuomari, kuitenkin joskus annetaan paremmat ja joskus huonommat prosentit. Ensi kerralla sitten paremmin, nyt vaan treeniä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt treenataan koko kesä että kehdataan kisoissa näyttäytyä! :)

   Poista