lauantai 21. toukokuuta 2016

299. Treenit ennen kisoja

Maanantain valkassa menin Lamocalla ja tehtiin lähinnä helppo B:3 mukaisia asiota, sillä huomenna kisoissa mennään se rata. Lamoca oli parempi ratsastaa kuin pitkään aikaan ja vaikka mentiin maneesissa oli Lamoca jopa vähän villi!

Aloitettiin tekemällä volttikahdeksikkoa ravissa ja meillä valui aina vasen voltti liian isoksi. Tämä ei ollut mikään yllätys, sillä ei oltu ennen tätä kuin vain kävelty niin pienen voltin kääntäminen ei nyt ihan heti suju. Pikkuhiljaa voltit kuitenkin parani ja saatiin ihan hyvän kokoiset voltit sekä suoristus niiden väliin.

Kun oltiin tätä tehty hetki siirryttiin tekemään ravista pysähdyksiä ja takaisin raviin, alkuun näissä Lamoca oli vähän hidas pohkeelle mutta toistoilla saatiin raviin lähdöistäkin teräviä. Tultiin sitten kaikki yksitellen pituushalkaisijalle jossa pydähdys ja tervehdys ja sen jälkeen volttikahdeksikko. Tässä saatiin molemmat kohdat ihan ok.

Sillä aikaa kun muut menivät tuon työstin Lamocaa harjoitusravissa ja heppa oli ihan super!! Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä Lamoca pystyi menemään jopa pitkän sivun ilman että lähti venkoilemaan päällään vaan oikeasti pysyi pyöreällä kaulalla. Tässä kun mentiin lähes kymenen minuuttia näin oli ratsastaja aivan kuollut sillä Lamocan kanssa pitää oikeasti työskennellä.


Välikäynnit tuli ihan tarpeeseen ja niiden jälkeen siirryttiin laukkatehtävään. Vasemmassa kierroksessa nostettiin laukka c päädystä ja laukassa voltti e:hen. Sitten lävistäjä jonka puolessa välissä siirtyminen raviin. Tultiin tämä pari kertaa ja meni ihan hyvin. Oikeassa kierroksessa tehtiin sama voltti mutta ilman lävistäjää. Loppuraveissa heppa oli ihan super ja liikkui tosi hyvin!1 kommentti: