tiistai 1. maaliskuuta 2016

275. Missä on este numero 12?




Lamoca oli ihan super hyvä sunnuntain kisoissa, mutta mä mokasin itse pahasti jonka takia meidät hylättiin. Oltiin siinä vaiheessa jo uusinnassa lähestymässä toiseksi viimeistä estettä, estettä numero 12. Sitten huomasin että siinä esteellä oli vain numerot 5 ja 2, joten käänsin viime tingassa pois siitä ja mentiin esteelle numero 13. Sitten muistin että se kyseinen este olisi ollut numero 12, mutta joku oli laittanut sen numeron 12 huonosti ettei sitä näkynyt kokonaan... En käy ketään syyttelemään, mutta jos se numero olisi ollut kokonaan näkyvissä niin olisin sen esteen mennyt.


Ärsyttää ja paljon, mutta heppa oli kuitenkin niin super että Lamocaan olen ihan 100% tyytyväinen! Sieltä maneesin päädystä katsottiin luokkamme kunnia kierrosta, ja Lamoca oli ihan hämillään "miksei me päästy tonne, menin niin hienosti?". Oltaisiin varmasti sijoituttu ilman tuota mokaa, mutta ensi kerralla sitten.



Sunnuntaina menin tallille yhdeksään, alkuun autoin radan rakennuksessa ja sen jälkeen hain heppasen sisälle. Harjasin Lamocan aika rivakasti ja sitten mentiin ulos kävelemään. Kunnon kävelyjen jälkeen päästiin maneesiin verkkaamaan ja otin pari verkkahyppyä molempiin suuntiin. Olin verkkaryhmästämme ensimmäinen joten en nähnyt yhtäkään rataa ennen omaani. Meidän radan ykkös vaihe meni ihan tosi hyvin, ja uusinnan alku samoin.



Ajattelin kerrankin ratsastaa aikaa uusinnassa ja kaikki meni hyvin toiseksi viimeiselle esteelle saakka. Siinä sitten käänsin estelinjalta pois, koska näin sen olevan numero 2. Vika este ei onnistunut yhtään koska en enää edes tiennyt mihin olisi pitänyt mennä. Heppa sai paljon taputuksia ja tallissa kylmäyssuojat jalkaan.




Tässä vielä kuva esteestä, numero ei siis tosiaan ollut näkyvissä kunnolla

3 kommenttia:

  1. No voi ei..! Ensi kerralla sitten paremmin, tällä kerralla näin:) Tsemppiä!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. No olipa tyhmää hylätä sut sen takia. Ei ollut kyl sun vika!!!!!!!!!

    VastaaPoista