sunnuntai 18. syyskuuta 2016

330. Uuteen nousuun


Maanantaina päästiin vihdoin Lamocan kanssa treenaamaan ja olin itse ihan ruosteessa. Ravissa ja laukassa tuli ihan hyviäkin pätkiä, mutta tunnin ns. pää-aiheena työstettiin käyntiä ja siinä sulkutaivutusta. Ei ihan meidän päivä siis, mutta loppua kohden saatiin ihan oikeaakin sulkua aikaiseksi.

Aloitettiin jo ihan aluksi tekemään sulkua ja volttikahdeksikkoa käynnissä ja vähän myöhemmin otettiin väleihin ravia. Ravi oli ihan ok, mutta suluissa pakka vähän levähti käsiin. Vaihdettiin vähän tehtävää, kuitenkin jatkettiin toisella pitkällä sivulla sulkutaivutusta käynnissä ja muualla ravissa. Tehtiin oikeastaan koko lopputunti tätä samaa tehtävää, mutta ravin sijaan oli tilalla laukkaa. Loppuravit olikin tunnin paras osuus, kun olin vähän päässyt taas kärryille miten Lamocalla ratsastetaankaan.
Tämän viikon muista tunneista teen postauksen myöhemmin, koska halusin tähän postaukseen vain Lamocasta asiaa, eli siitä voi päätellä että muille tunneille en Lamocaa saanut. Muokkasin kuitenkin youtubeen jo videon Bellellä hyppelyistä. Lauantaina Lamoca sai tarhailla aika pitkään ja otettiin sitten muutamia kuvia, ja väreistä tuli tosi kivan syksyisiä. Lamocakin poseerasi taas hienosti, ja tästä postauksesta tulikin (taas) aika kuvapainotteinen.

Harja on päässyt kasvamaan ihan järkyttävän pitkäksi...


1 kommentti: