sunnuntai 11. syyskuuta 2016

329. Treenitaukoa...


Meille on nyt Lamocan kanssa kerääntynyt parin viikon harmillinen treeni tauko, sillä olen ollut kipeänä. Kaksi valkkaa jäi välistä joka ärsyttää ihan tosi paljon, kun oltiin oltu nyt niin hyvässä "vireessä" molemmat. Toivotaan että tämä kahden viikon tauon aikana myös Lamocalle olisi kerääntynyt lisää intoa kuten minulle. Molemmilla viikoilla olen kuitenkin päässyt ns. normitunnille kuitenkin, mutta kummallakaan kerralla en Lamocaa saanut."Mä jään tähän ottaa siks aikaa kun haet mun herkut"

Keskiviikkona menin Rionalla ja ponilla en ollut mennyt aikoihin. Riona oli ihan toisesta päästä kuin Lamoca, nimittäin Lamoca on todella herkkä suustaan, mutta Riona taas painoi kädelle. Tehtiin paljon ravin kokoamista ja hidastamista, nämä sujuivat meiltä ihan hyvin. Laukassa tehtiin pysähdyksiä ja toiseen suuntaan lyhyitä laukkapätkiä. Rionasta jäi ihan hyvä fiilis, mutta ei kuitenkaan ihan minun tyyppinen poni.

Perjantaina pääsinkin suomenhevosen kyytiin kun menin Jamillalla. Edellisestä kerrasta kun olin tämän tamman selässä käynyt oli siitäkin kulunut jo paljon aikaa. Jamilla oli enemmän minun mieleen kuin Riona, sillä Jamillalta löytyi enemmän moottoria omasta takaa. Tehtiin koko tunti tehtäviä pituushalkaisija linjalla ja löydettiin ihan hyvin se yhteinen sävel vaikka heppa olikin kohtalaisen vieras.Lamocaa olen käynyt hoitamassa normaalisti, lukuun ottamatta päiviä jolloin olen ollut kipeä. Lamocalle on alkanyt pikkuhiljaa vaihtumaan talvikarva ja heppa alkaa päivä päivältä muuttumaan tummemman ruskeaksi. Meillä alkoi muuten nyt virallesesti syksy, Lamoca sai nimittäin karvapäitset päähänsä "niin ei tarvitse syyskeleillä olla kylmissään kun ei ole karvapehmusteet lämmitämässä."6 kommenttia:

 1. Voi että kun kivan näköistä menoa varsinkin sulla ja Jamillalla! OOtte Lamocan kanssa niin ihana pari, teiän luottamuksen huomaa kyllä :3

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia, varsinkin Lamocasta. On se vaan nätti!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia!

  Blogisi on päässyt linkattujen blogien yhdeksi suosikki blogiksi, eli blogistasi maininta uusimmassa postauksessa! Käy kurkkaamassa jos kiinnostaa!

  http://elaimetsydammessa.blogspot.fi/2016/09/66-linkatuiden-blogien-lempparit.html

  VastaaPoista