sunnuntai 21. syyskuuta 2014

32.


Nyt kirjoitan pitkästä aikaa kunnollista postausta vain Lamocan hoitamisesta, kun nyt postaukset on vain olleet lähinnä tunti postauksia... Tällä viikolla kävin taas joka päivä hoitamassa Lamocaa, mutta nyt kirjoitan vain tästä päivästä (ketään tuskin kiinnostaa lukea samoja asioita kuuteen kertaan)...

Eli tänään menin tallille jo vähän yhdeksän jälkeen ja Lamoca oli tarhassa sen uuden tarhakaverin Lili-tamman kanssa. Lamoca meni jo kymmeneltä tunnille, ja mentiin Kreetan kanssa hakemaan sitä sisälle, mutta eihän Lili tietenkään yksin tarhaan halunnut jäädä, joten toin sitten Lilin sisälle. Laitoin Kreetan kanssa Lamocan kuntoon, ja oltiin vielä ihan unessa (tai mä ainakin olin), joten martingnaalin laitto osoittautui tosi vaikeaksi...


Putsasin kupit sillä aikaa, kun Lamoca oli tunnilla ja Lamocan tullessa tunnilta autoin Kreettaa purkamaan sen. Käytiin Juulian ja Kaislan kanssa Jannen vaunussa, ja olis tehny niin kovasti ostaa Lamocalle varapäitsiksi toiset eskadronin päitset, kun ne oli vain 14 euroa!! No eihän mulla ole niihin rahaa, eikä ne ole mitenkään pakolliset... Kun tulin takaisin Jannen vaunusta oli Lamoca mennyt taas tunnille. Siivosin karsinan ja lakaisin käytävän Lamocan kohdalta.

Kun Lamoca tuli tunnilta menin pesemään sen suitsia ja ajattelin pestä ne tällä kertaa tosi puhtaiksi. Hinkutin siis pienimmätkin liat pois ja kaksikymmentä vailla kolme, mulle tullaan sanomaan että Lamoca menee nyt seuraavalle tunnille. Listassa ei ollut lukenut mitään ja mulla oli suitsien pesu aivan kesken. Pesin siis suitset pikaisesti loppuun, koska olin jo yli puolituntia pessyt niitä enkä halunnut jättää homaa kesken. Kun vihdoin sain suiset koottua menin laittamaan ne Lamocalle päähän.

Purin Lamocan tunnin jälkeen, pikainen harjaus ja linimentit jalkoihin. Hepat saavat siis aina heti vikan tunnin jälkeen kaurat ja sitten niille pitää antaa ruokarauha. Vein varusteet pois ja annoin Lamocalle ruokakuppiin vielä yhden leipäpalan. 

Voisin tehdä tässä toivekuva postauksen, jos joku edes ehdottaa jotain. Aikaa on viikko, eli 28.9 asti! Hevosaiheisia ehdotuksia siis!

Laitoin Lamocalle tollasen söpön sinisen rusetin maanantaina:3




4 kommenttia:

  1. Sun Raippa
    Ratsastus kypärä
    Parhain lamocan varuste
    Entäs sun omista parhain
    Hienoimmat hubsin hevosten suitset
    Entä hienoin satula
    Hienoin naru ja päitset
    Marvasta kuva
    Hienoin satula huopa siis hubsilta
    ^^en jaksanu hirveesti keksii mut jotai ainakii

    VastaaPoista
  2. Tippumiskuva
    paras kuva siusta ja mocasta
    täysin epäonnistunut ratsastuskuva
    siun tekemä banneri(ei oo heppa-aiheinen,mut voi-voi)
    Eka kuva siusta ja Pennystä
    Söpöin kuva Pennystä
    Hubsin inhottavin HEVONEN(koska en haluu et sanot Lantin :D)

    VastaaPoista
  3. Paras kuva lempiponista
    paras kuva siusta ja pennystä
    Eka ratsastuskuva
    Lempihevoskirjasta kuva
    lempishettikses
    lempihevosesta jos EI lasketa lamocaa

    VastaaPoista
  4. Nainnu-Nipanen
    Suru
    Epäonnistuminen
    Kaunis
    Hassu
    Ilo
    Rakkaus
    Hömppä
    Lempishetu

    VastaaPoista