perjantai 19. syyskuuta 2014

31.

Eilen, kun tulin tallille lista ei ollut vielä tullut ja mentiin Kaislan kanssa yläkertaan, jos oltaisiin vielä ehditty toivoa. Outi sanoikin kun tultiin ylös, että tänään on hevosten vaihtopäivä ettei mentäisi aina samoilla ja kyllästyttäisi niihin. Luulin sitten, että menen Fionalla tai Rionalla, mutta meninkin Ninnulla. En ollut aiemmin mennyt Ninnulla joten oli ihan kiva kokeilla jotain uutta ponia.

Alkutunnista Ninnu tuntui tosi laiskalta. Pysähdykset eivät siis olleet ongelma, joita tehtiin alkuun. Ravissa tehtiin molemmille pitkille sivuille loivat kiemurat ja mentiin iiihan liian hitaasti... Kun alettiin tulemaan puomeja alkoi se vauhtikin vähän lisääntymään.

Sitten tultiin pituushalkaisijalla olevaa ristikkoa. Pituushalkaisijalle tullessa piti nostaa oikea laukka ja voltti oikealle, sitten ravin kautta laukanvaihto ja voltti vasemmalle ja siitä ristikolle. Selästäkäsin tuntui, että pääsin tosihyvin hyppyihin mukaan, enkä ollut niin "pystyssä" ja jalat tosi takana. Jalat olikin kestänyt aika hyvin paikallaan (siihen nähden missä ne yleensä huitelee...), mutta muuten meno näytti ihan kamalalta.


Ponikin alkoi pikkuhiljaa innostumaan:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti