sunnuntai 21. syyskuuta 2014

32.


Nyt kirjoitan pitkästä aikaa kunnollista postausta vain Lamocan hoitamisesta, kun nyt postaukset on vain olleet lähinnä tunti postauksia... Tällä viikolla kävin taas joka päivä hoitamassa Lamocaa, mutta nyt kirjoitan vain tästä päivästä (ketään tuskin kiinnostaa lukea samoja asioita kuuteen kertaan)...

Eli tänään menin tallille jo vähän yhdeksän jälkeen ja Lamoca oli tarhassa sen uuden tarhakaverin Lili-tamman kanssa. Lamoca meni jo kymmeneltä tunnille, ja mentiin Kreetan kanssa hakemaan sitä sisälle, mutta eihän Lili tietenkään yksin tarhaan halunnut jäädä, joten toin sitten Lilin sisälle. Laitoin Kreetan kanssa Lamocan kuntoon, ja oltiin vielä ihan unessa (tai mä ainakin olin), joten martingnaalin laitto osoittautui tosi vaikeaksi...


Putsasin kupit sillä aikaa, kun Lamoca oli tunnilla ja Lamocan tullessa tunnilta autoin Kreettaa purkamaan sen. Käytiin Juulian ja Kaislan kanssa Jannen vaunussa, ja olis tehny niin kovasti ostaa Lamocalle varapäitsiksi toiset eskadronin päitset, kun ne oli vain 14 euroa!! No eihän mulla ole niihin rahaa, eikä ne ole mitenkään pakolliset... Kun tulin takaisin Jannen vaunusta oli Lamoca mennyt taas tunnille. Siivosin karsinan ja lakaisin käytävän Lamocan kohdalta.

Kun Lamoca tuli tunnilta menin pesemään sen suitsia ja ajattelin pestä ne tällä kertaa tosi puhtaiksi. Hinkutin siis pienimmätkin liat pois ja kaksikymmentä vailla kolme, mulle tullaan sanomaan että Lamoca menee nyt seuraavalle tunnille. Listassa ei ollut lukenut mitään ja mulla oli suitsien pesu aivan kesken. Pesin siis suitset pikaisesti loppuun, koska olin jo yli puolituntia pessyt niitä enkä halunnut jättää homaa kesken. Kun vihdoin sain suiset koottua menin laittamaan ne Lamocalle päähän.

Purin Lamocan tunnin jälkeen, pikainen harjaus ja linimentit jalkoihin. Hepat saavat siis aina heti vikan tunnin jälkeen kaurat ja sitten niille pitää antaa ruokarauha. Vein varusteet pois ja annoin Lamocalle ruokakuppiin vielä yhden leipäpalan. 

Voisin tehdä tässä toivekuva postauksen, jos joku edes ehdottaa jotain. Aikaa on viikko, eli 28.9 asti! Hevosaiheisia ehdotuksia siis!

Laitoin Lamocalle tollasen söpön sinisen rusetin maanantaina:3
4 kommenttia:

 1. Sun Raippa
  Ratsastus kypärä
  Parhain lamocan varuste
  Entäs sun omista parhain
  Hienoimmat hubsin hevosten suitset
  Entä hienoin satula
  Hienoin naru ja päitset
  Marvasta kuva
  Hienoin satula huopa siis hubsilta
  ^^en jaksanu hirveesti keksii mut jotai ainakii

  VastaaPoista
 2. Tippumiskuva
  paras kuva siusta ja mocasta
  täysin epäonnistunut ratsastuskuva
  siun tekemä banneri(ei oo heppa-aiheinen,mut voi-voi)
  Eka kuva siusta ja Pennystä
  Söpöin kuva Pennystä
  Hubsin inhottavin HEVONEN(koska en haluu et sanot Lantin :D)

  VastaaPoista
 3. Paras kuva lempiponista
  paras kuva siusta ja pennystä
  Eka ratsastuskuva
  Lempihevoskirjasta kuva
  lempishettikses
  lempihevosesta jos EI lasketa lamocaa

  VastaaPoista
 4. Nainnu-Nipanen
  Suru
  Epäonnistuminen
  Kaunis
  Hassu
  Ilo
  Rakkaus
  Hömppä
  Lempishetu

  VastaaPoista