lauantai 28. kesäkuuta 2014

9.

Nyt sitten leiripostausta 22.6-27.6.2014 olleesta esteleiristä. Oltiin siis Kaislan kanssa leirillä pomppivan ponin ratsutilalla. Sunnuntaina meillä oli illalla eka koulutunti, joka oli lähinnä semmosta tutustumista. Menin tunnin Ekillä, joka oli mun leirihoitsu.


Maanantaina meillä oli aamulla estetunti jonka menin Turgolla. Meniin sarjaa, ensin ristokko ja sitten n. 50cm pysty. Illalla oli leikkitunti ja menin Saralla. Välillä oli vähän ongelmia kestänkö selässä vai en, mutta en tippunut kertaakaan.Tiistaina menin aamulla estetunnin Sirimolla. Alkuun tuntui ettei heppa liiku yhtään eteenpäin, mutta lopputunnista vauhtia oli vähän liikaakin. Hypättiin alkuun vähän ristikoita ja sen jälkeen pystyjä n. 60cm? ja lainetta. Illalla koulutunnilla menin Pojulla, tosi kiva heppa kun saa liikkumaan kunnolla.


Keskiviikkona mentiin aamulla maastoesteitä ja menin Ekillä. Nosti hyvin oikeankin laukan, vaikka yleensä se on tosi vaikeaa. Lopuksi poni oli tosi kiva ja innostui aikalailla. Illalla oli puolentoista tunnin maasto ja menin Sirimolla. 

Torstaina aamun estetunti Turgolla meni ihan surkeasti suoraan sanottuna. Hypyt oli ihan outoja ja mä vaan yritin kestää kyydissä, kertaakaan en onneksi tippunut, vaikka monta kertaa oli lähellä. Päivällä menin Pojulla koulutunnin ja Poju oli taas tosi kiva. Asettui tosi hyvin ja vastalaukkakin alkoi sujumaan lopuksi.


Melkein kaikki hypyt näytti tältä:D


Perjantaina Ekillä leirikisat, meni niin huonosti. Verkka meni ihan hyvin huonosti. Poni meni vaan ohi esteistä eikä liikkunut kunnolla eteen. Eka este radalla hypättiin paikaltaan, poni pysähtyi ja sitten hyppäsikin, seuraava este ekalla yli ja muurilta kaksi ohi menoa. Siihen se sitten loppukin. Tultiin vielä kerran muuri ja sitten ulos radalta. Huonommin ei olisi voinut mennä, hylätty tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti