torstai 5. kesäkuuta 2014

2.

Mulla oli tällä viikolla kolme tuntia, joista kaksi vikojen viikkojen rästejä. Tiistaina oli rästi 19-20 ja menin Fionalla. Tehtiin pohkeenväistöä uraa pitkin käynnissä ja ravissa. Laukassa tehtiin voltteja ja ympyröitä. Väistöt meni ihan hyvin lopuksi, mutta laukassa poni lähti vain juoksemaan.

Fiona♥


Keskiviikkona oli rästi 19-20 tunnilla ja menin uudella tuttavuudella Hoffalla. Tehtiin kanssa pohkeenväistöjä, mutta käynnissä siksak väistöä ja ravissa uraa pitkin. Päätyihin tehtiin pääty-ympyrät laukassa. Eli pitkät sivut väistöjä ja lyhyet laukassa. Hoffa oli tosi kiva, mutta isoon raviin oli vähän totuttelemista. 


Kiva könötys


Tänään oli oma tunti ja menin uudella tuttavuudella Esterillä (taas uusi tuttavuus) ja mentiin maastoon. Meidän piti mennä käynnissä puunrunkojen yli, että hepat olisi vain astuneet niiden yli niin Esteri päättikin tehdä pikku loikan ja hyppäsi niiden yli. Laukattiin yksi ylämäki jossa mummo innostui ja lähti laukkaamaan tosi reippaasti. ;)

Maastoon lähdössä

Lamocaa olen joka päivä ehtinyt hoitaa vähän harjannut heppa ja kylmännyt jalkoja sekä laittanut linimenttiä. Huomenna ehtii sitten paremmin kun ei ole tuntia. Ja tänään ilmottauduin koulukisoihin raviohjelmaan ja ykkös vaihtoehoksi laitoin Karmenan ja kakkoseksi Fionan.

<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti