torstai 21. elokuuta 2014

Lepää rauhassa Penny Lane♥

If I had to live my life all over again
I would find you sooner
So I could love you longer

Tasan vuosi sitten kaikista tärkein hevonen mulle ikinä päästettiin vihreämmille niityille. Kukaan ei koskaan tuu olee tärkeempi, kun Penny. Ei kukaan. Kun ensimmäistä kertaa ratsastin Pennyllä rakastuin siihen täysin ja seuraavalla viikolla uskaltauduin kysymään saisinko alkaa hoitamaan Pennyä. 29.1.2013 mun nimi kirjoitettiin hoitajalistaan. Alkuun sain yhden hoitopäivän joka siitä sitten lisääntyi kokoajan. Päivä päivältä rakastuin enemmän ja enemmän Pennyyn.

Kolmannella tunnilla jonka menin Pennyllä tipuin ja en saanut sitä enään pariin kuukauteen tunneille. Kesällä mä sain kuitenkin Penan joka tunnille, mutta se ei ollut enää se sama ihana Penny johon mä rakastuin. Tunnit meni vaan tappeluksi, ja tunnin jälkeen vain mietin miksei se kuunnellut mua yhtään? Miksei se enään halunnut kääntyä ja miksi turpa viisti maata? Kun hoidin Pennyä, piti varoa äkkinäisiä liikkeitä ja jos rupesi taputtamaan sitä kaulalle, se piti tehdä tosi rauhallisesti, sillä Penny säpsyi paljon.

Kun tunnit loppuivat, kaikki muut hevoset pääsivät laitumelle paitsi Penny. Se joutui viettämään koko kesän hiekkatarhassa silmätulehduksen takia. Keräsin sille paljon vihreää ja rapsuttelin sitä tarhassa.

Kun tunnit taas alkoivat, kuvittelin jo saavani Pennyn ensimmäiselle tunnilleni. Ensimmäisenä päivänä kun tunnit olivat alkaneet Penny ei mennyt yhtään tuntia, mutta luulin sen olevan silmätulehduksen takia. Seuraavana päivänä kun tulin tallille Penny ei taaskaan mennyt tunteja. Kun kuulin syyn purskahdin itkuun. Meillä ei ollut enään paljoa aikaa jäljellä, sillä Penny lopetettaisiin huomenna. Harjasin Pennyn oikein kiiltäväksi ja annoin sille paljon nameja. Kun tuli aika lähteä tallilta oli aika sanoa heipat viimeistä kertaa.

Nyt Pennyllä on kaikki hyvin ilman mitään kipuja, se saa laukata sydämmensä kyllyydestä ikivihreillä niityillä. Ikävä on kova, mutta vielä me nähdään.♥

♥Lepää rauhassa Penny Lane 2.4.2000-21.8.2013♥

Love of my life

My soulmate

My princess

My everything

My angel♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti